Η εταιρεία «ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» δραστηριοποιείται στην Πάτρα και στην Κάτω Αχαΐα με την παροχή φορολογικών-φοροτεχνικών, λογιστικών και νομικών υπηρεσιών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις και συμβουλές στους πελάτες της, εκμεταλλευόμενη την ως τώρα μεγάλη εμπειρία των στελεχών της και καλύπτει το σύνολο των τομέων της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, είμαστε συνεχώς δίπλα στον πελάτη, μας και κάθε μας ενέργεια και υπηρεσία έχει στόχο την ικανοποίηση του.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στο χώρο των οικονομικών και φορολογικών – φοροτεχνικών εργασιών με εξειδικευμένη λογιστική και φοροτεχνική υποστήριξη επιχειρήσεων κάθε νομικής μορφής και μεγέθους, καθώς και ιδιωτών, με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Η πολυπλοκότητα της φορολογικής και εργατικής νομοθεσίας καθιστά τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων αλλά και των απλών πολιτών ιδιαίτερα αυξημένες απέναντι στο δημόσιο και την ελεύθερη αγορά. Αυτές τις υποχρεώσεις καλούμαστε να καλύψουμε εμείς, με αξιοπιστία, ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές!

Το γραφείο μας διαθέτει σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και δίνει μεγάλη βαρύτητα στην εκμετάλλευση των δυνατοτήτων των νέων τεχνολογιών και του internet, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας αποδοτικές, υπεύθυνες, αξιόπιστες υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις. Η αδιάκοπη παρακολούθηση και ενημέρωση σχετικά με οποιαδήποτε τροποποίηση στο ισχύον φορολογικό σύστημα αποτελεί σημαντική παράμετρο για την άσκηση της δραστηριότητας μας.

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των λογιστικών και φορολογικών-φοροτεχνικών εργασιών για περισσότερο από 25 χρόνια και η πολυετή αυτή εμπειρία μας, σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, τη συνέπεια και την αξιοπιστία μας, έχει κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Απόδειξη η διατήρηση στο πελατολόγιο μας πελατών, ακόμα και από το ξεκίνημα μας. Είμαστε σε θέση να ακολουθούμε κάθε αλλαγή στο φορολογικό σύστημα λόγω της συνεχούς και αδιάκοπης ενημέρωσης και άμεσης εφαρμογής όλων των οικονομικών και νομοθετικών μεταβολών. τόσο σε επίπεδο γνώσης όσο και σε μηχανογραφική υποστήριξη.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί, επιχειρηματικό, φορολογικό, εργατικό, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να συμβάλουμε στην λύση του και να δικαιώσουμε τις προσδοκίες σας.