Πρόγραμμα Ψηφιακό Marketing

Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 08/03/2021  ανοίγει νέο Πρόγραμμα ΟΑΕΔ.

Για να δείτε το σχετικό δελτίο τύπου, επιλέξτε τον σύνδεσμο εδώ.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά μόνο το Ψηφιακό Marketing.

 

Ανάρτηση Ειδοποιητηρίων Πληρωμής ΕΦΚΑ μηνός Ιανουαρίου 2021

Προθεσμία εμπρόθεσμης πληρωμής μέχρι τις 05 Μαρτίου.

 

Αναρτήθηκαν στο διαδικτυακό τόπο του e-ΕΦΚΑ τα ειδοποιητήρια των ασφαλιστικών εισφορών του Ιανουαρίου 2021 για ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοτελώς απασχολούμενους και αγρότες.

Υπενθυμίζεται ότι η πληρωμή των εισφορών του Ιανουαρίου του 2020 και εφεξής πραγματοποιείται με νέο κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής (RF).

Μετακινήσεις

Σας υπενθυμίζουμε ότι

 

  • Οι μετακινήσεις  για τους εργαζόμενους πραγματοποιούνται είτε  με βεβαίωση ΕΡΓΑΝΗ  είτε  από τον στότοπο https://forma.gov.gr, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης – αίτησης του εργοδότη, η οποία  χορηγείται αποκλειστικά στους εργαζόμενους που παρέχουν με αυτοπρόσωπη παρουσία την εργασία τους στην επιχείρηση/εργοδότη. και εντός δηλωθέντος ωραρίου.
  • Οι μετακινήσεις για τους  τους εργοδότες-αυτοαπασχολούμενους  πραγματοποιούνται  είτε με βεβαίωση ΕΡΓΑΝΗ  είτε από τον ιστότοπο https://forma.gov.gr.  Επιπλέον θα  πρέπει υποχρεωτικά  το έντυπο να συνοδεύεται από τη φορολογική ταυτότητα τους, η οποία παρέχεται μέσω του TAXISNET (στοιχεία Μητρώου Φυσικού Προσώπου και Επιχειρηματικής Δραστηριότητας). Ειδικά οι επιστήμονες -αυατοαπασχολούμενοι που διαθέτουν επαγγελματική ταυτότητα, η οποία εκδίδεται από επαγγελματικό σύλλογο με την μορφή Ν.Π.Δ.Δ , δεν απαιτείται προς πιστοποίηση της ιδιότητας τους να φέρουν την απαιτούμενη απο το πληροφοριακό σύστημα TAXIS εφόσον επιδεικνύουν την επαγγελματική ταυτότητα του συλλόγου τους.
  • Τέλος, με τις προηγούμενες βεβαιώσεις  θα μπορούν επίσης να μετακινούνται τα μέλη οργάνου διοίκησης, κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης της επιχείρησης που μετέχουν. Συνοδευτικό έγγραφο η εικόνα εκπροσώπησης της επιχείρησης.

 

Απαραίτητο συνοδευτικό έγγραφο επιπλέον για τα ανωτέρω είναι η αστυνομική ταυτότητα.

Αρχείο

Calendar

Μαρτίου 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031